Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Educació Artística


un passeig per Internet > Primària > Educació Artística

[1 de 10] de un total de 13
 1 2 >
Artenautas
http://artenautas.conaculta.gob.mx/
Web amb tot tipus de continguts per a xiquets: galeria d'art, biblioteca, aventures, receptes, jocs, museus i cibergaleria, contes, acudits, xiquets artistes... Castellà.

Colorear
http://www.mundolatino.org/rinconcito/colorear/index.htm
Amb esta pàgina podràs fer dibuixos en la teua pantalla i combinar moltes formes i colors. Només cal que tries color, el fons de la pantalla i començar a dibuixar. Fàcil, veritat? Castellà.

Disney musical
http://disney.go.com/music/today/index.html
Pàgina Disney de música on pots escoltar la ràdio Disney i on trobaràs reportatges de cantants i grups de música. Anglés.

Icarito
http://icarito.tercera.cl/
Si tens dubtes sobre alguna cosa del col.legi, ací tens una enciclopèdia on pots consultar moltes coses: literatura, biologia, història, geografia, ciències, etc. Castellà.

Índice de páginas educativas
http://www.indicedepaginas.com/index.html
Que no t'en done vergonya! Juga amb nosaltres i aprèn coses sobre poesia i sobre Els Beatles! Castellà.

La Doctora Xinxeta
http://www.xinxeta.com/
Esta pàgina disposa de nombrosos enllaços interessants per als xiquets i d'una secció de jocs. També pots fer consultes sobre qualsevol tema, així com publicar les teues fotos i dibuixos. Castellà.

Orquesta Sinfonica de San Francisco: kids
http://www.sfskids.org/templates/splash.asp
Si t'agrada la música, aprén amb la Simfònica de San Francisco a conéixer els instruments de l'orquestra, les notes i a crear la teua pròpia música. Castellà.

Pequeño Thyssen
http://www.museothyssen.org/pequenothyssen/default.html
T'abellix viure una aventura en el museu Thyssen? El senyor de les ombres es dedica a ensombrir els quadres. Tu, amb Guido, hauràs de crear el superheroi que li plante cara. T'atreveixes? Castellà.

Pilosos
http://www.pilosos.com/
Aprén a cuinar i a fer manualitats amb Pilosos.com, la web per a xiquets de 5 a 16 anys. A més tenen moltes coses que contar-te en la seua secció de notícies. Castellà.

Premios Veo Veo
http://www.premiosveoveo.com/
Coneixes el premis Veo Veo? Son els premis que organitza Teresa Rabal y que busquen nous artistes com tu. En la seua web també trobaràs joc de paraules i seccions com el saber és divertit. Castellà.

[1 de 10] de un total de 13
 1 2 >