Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Coneixement del Medi


un passeig per Internet > Primària > Coneixement del Medi

[1 de 10] de un total de 36
 1 2 3 4 >
Animales
http://www.salonhogar.com/ciencias/animales/index.htm
Si t'agraden els animals i vols conéixer més d'algunes espècies, esta és la teua pàgina. Ací descobriràs dades i curiositats sobre els animals i trobaràs informació sobre molts exemplars desconeguts per a tu. Castellà.

Bear en la gran casa azul
http://www.disneylatino.com/DisneyChannel/Programas/show_01_Bear-en-la-gran-casa-azul/sitio/index.html
Web de la serie de televisió "L'ós de la casa blava", on tots els amics d'este gran ós t'esperen per a jugar amb tu. Castellà.

Botanical
http://www.botanical-online.com/index.html
Quin és el cactus més gran que existix? Pot l'all curar una berruga? Estes i altres qüestions troben resposta en esta web. Una bona pàgina educativa per a introduir als més jóvens en el món de la botànica. Inclou informació sobre plantes medicinals, fotografies i endevinalles. Castellà.

Ciencia para niños
http://www.ars.usda.gov/is/espanol/kids/index.html
El professor Watts t'oferirà les explicacions que vulgues sobre ciència: agricultura, medi ambient, noves tecnologies, transports, matemàtiques i física. Castellà.

Ciencianet
http://www.ciencianet.com/
Per què va eixir Arquimedes nu de sa casa? Per quina raó Newton va passar en vela la nit del 29 de gener de 1697? No t'agradaria saber la resposta a estes preguntes? Anima't a fer un tomb per esta web. Castellà.

Ciudad 17
http://www.ciudad17.com/
En esta ciutat trobaràs una zona per a menuts i altra per a mitjans. També una zona natura. Els més menuts poden aprendre amb jocs els colors, números, lletres i formes. Els mtijans tenen manualitats, acudits i jocs. En la zona natural no et perdes el directori d'animals que hi ha: agaporni, llagosta, teuladí, etc. Castellà.

Ciudad de las Artes y las Ciencias
http://www.cac.es
Una enorme cúpula que és un cinema i un planetari, un museu de les ciències on tocar és obligatori i un oceanogràfic amb taurons, dofins i molts altres peixos, només són part de les sorpreses que t'esperen en la Ciutat de les Arts i de les Ciències. Si penses visitar-la, consulta abans tot el que pots fer en la seua web oficial. Castellà.

Curiosikid
http://www.curiosikid.com/
El Sol ens envia llum blanca. Llavors, per què veiem el cel blau durant el dia i roig o taronja en el matí i en la vesprada? Els hòmens prehistòrics vivien generalment en refugis davall roques, xicotets caus en els penya-segats, molt més reduïdes que les coves. Per què? Estes són només algunes de les preguntes per a les que trobaràs respostes ací. Castellà.

Dinópolis
http://www.dinopolis.com
Acolorix, investiga i juga en Dinópolis. Ací trobaràs notícies sobre excavacions, sobre dinosaures i altres pàgines que parlen sobre estos enormes animals que van viure fa milions d'anys en la terra. Castellà.

Edenor chicos
http://www.edenorchicos.com.ar
Sabies que l'aigua pot crear electricitat? Crea el teu propi circuit elèctric amb les instruccions que et dóna esta web. Voràs què fàcil i divertit pot ser aprendre! Castellà.

[1 de 10] de un total de 36
 1 2 3 4 >