Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Idiomes


un passeig per Internet > Primària > Idiomes

[1 de 10] de un total de 12
 1 2 >
British Council for kids
http://www.britishcouncil.org/kids.htm
Pàgina del British Council destinada a que els xiquets aprenguen anglés. Té jocs, cançons, contes i moltes més activitats. Una forma entretinguda d'escoltar i practicar anglés. Anglés.

El gran escape de la planta
http://www.urbanext.uiuc.edu/gpe_sp/
En este joc has d'ajudar al detectiu LePlant i als seus socis a desvetllar el misteri de les plantes. Per a això, tindràs que realitzar les teues pròpies investigacions i extraure les teues conclusions. També pots jugar en anglés. Castellà.

Fun Brain
http://www.funbrain.com/
Quantitat de jocs en què hauràs de calfar-te el cap per a trobar una solució. Clar que també depén del nivell de dificultat que tries. Creus que podràs amb tots? Anglés.

Grup Enciclopèdia Catalana
http://www.grec.net/home/cel/dicc.htm
Pàgina web del diccionari enciclopèdic del Grup Enciclopèdia Catalana. A través del seu cercador, podràs localitzar la definició de qualsevol de les seues 77.000 paraules. Valencià/Català.

Kidscom
http://www.kidscom.com
Com portes l'anglés? Segur que si es tracta de jugar, més que bé. En esta web podràs demostrar les teues habilitats amb els distints jocs, enviar una postal als teus amics, etc. Que no entens alguna paraula? Doncs anima't a buscar-la en el diccionari però el que no pots fer és perdre't esta completíssima web. Anglés.

La Mansión del Inglés
http://www.mansioningles.com
Si vols aprendre angles, ací pots fer-ho utilitzant la gramàtica i l'ortografia que et donem. A més també hi ha jocs i xat per a que practiques amb els teus nous amics. Castellà.

Medio Metro
http://www.mediometro.com/index2.html
Si tens dubtes en matemàtiques o anglès, nosaltres t'ajudem a entendre'ls amb ajuda dels nostres jocs. Castellà.

Pbskids.org
http://pbskids.org/
Web per a xiquets amb enllaços a les pàgines de molts personatges que et presentaran els seus jocs i cançons: el dinosaure Barney, el gos Clifford i per descomptat, també estan els teletubbies i els amics de Barrio Sésamo. Anglés.

Salón Hogar
http://www.salonhogar.com/
En esta pàgina t'ajuden amb les matemàtiques, el llenguatge, les ciències i un munt d'assignatures més de manera divertida i perquè no t'avorrisques. Castellà.

Servici d'Assessorament Lingüístic i Traducció
http://www.cult.gva.es/salt
Esta pàgina t'ajudarà a deprendre valencià perquè t'ofereix un ampli vocabulari i regles per a escriure bé. Valencià/Català.

[1 de 10] de un total de 12
 1 2 >