Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjà de l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Matemàtiques


un passeig per Internet > Primària > Matemàtiques

[1 de 10] de un total de 13
 1 2 >
BasketMath Interactivo
http://www.scienceacademy.com/maestro/index.html
En esta pàgina podràs practicar les matemàtiques amb tot tipus d'activitats, des de sumes, restes i problemes fins a exercicis amb decimals. Castellà.

El huevo de chocolate: matemáticas
http://www.elhuevodechocolate.com/mates.htm
Si no has vist mai una piràmide de números o no saps el que és un quadrat màgic, estàs demanant a crits visitar "L'ou de xocolate: matemàtiques per a xiquets". En esta web trobaràs curiositats, trucs, endevinalles i altres recursos per a enfrontar-te al món dels números. Castellà.

Geom
http://www.arrakis.es/~bbo/geom/indice.htm
Rombes, quadrats, triangles...aprèn i practica geometria de manera molt senzilla i divertida entrant en aquesta pàgina.  Castellà.

Geometría
http://www.xtec.cat/~epuig124/mates/geometria/castella/index.htm
 Castellà.

Icarito
http://icarito.tercera.cl/
Si tens dubtes sobre alguna cosa del col.legi, ací tens una enciclopèdia on pots consultar moltes coses: literatura, biologia, història, geografia, ciències, etc. Castellà.

Literacy Centre
http://www.literacycenter.net/lessonview_es.htm
Saps contar? Ja saps que color és el morat? Juga amb nosaltres i t'ajudarem a descobrir un munt de coses. Castellà.

Matemática para todos
http://matematicaenalberti.blogspot.com/
Blog temàtic especialitzat en matemàtiques generals, d'una professora d'Ensenyança Primària en Buenos Aires (Argentina). Castellà.

Matemáticas básicas
http://www.xtec.es/~jcorder1/
Et vas dormir en classe mentre explicaven matemàtiques? No et preocupis en esta pàgina tens apunts, exemples i exercicis perquè estiguis al dia.  Castellà.

Matemáticas: Práctica y pruebas
http://www.thatquiz.com/es/
Pràctiques de matemàtiques perquè demostres tot el que saps. Tens exercicis de sumar, restar i multiplicar, entre els més fàcils. Però si et van els reptes, pots provar exercicis de fraccions, de geometria, d'àlgebra, etc. Castellà.

Medio Metro
http://www.mediometro.com/index2.html
Si tens dubtes en matemàtiques o anglès, nosaltres t'ajudem a entendre'ls amb ajuda dels nostres jocs. Castellà.

[1 de 10] de un total de 13
 1 2 >