Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjà de l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Arts Plàstiques i Escèniques


un passeig per Internet > Secundària > Arts Plàstiques i Escèniques

[1 de 10] de un total de 17
 1 2 >
Artcyclopedia
http://www.artcyclopedia.com
L'objectiu d'Artcyclopedia és ser la millor i més efectiva guia de museus existent en la Xàrcia. En esta pàgina es pot consultar un extens llistat d'artistes inclosos en centenars de webs de museus, arxius d'imatges i altres recursos online. Més de 24.000 enllaços a unes 80.000 obres de prop de 7.000 artistes. Anglés.

ArteHistoria
http://www.artehistoria.com
Web dedicada a l'art i la cultura que et serà de gran ajuda quan tingues dubtes sobre estes matèries. A la secció "Genios de la pintura universal" podràs trobar els pintors i les obres més famoses. Castellà.

Atame
http://www.atame.org/principal.html
Vols conéixer les notes de les cançons d'Álex Ubago, David Bisbal o Alejandro Sanz? Esta web conté un arxiu de tablatures i acords de música en espanyol, així com un apartat de formació en què s'ensenyen les tècniques bàsiques de la guitarra. Castellà.

Centro Nacional de Arte de Canadá
http://www.artsalive.ca/
Centre nacional d'Art de Canadà, amb seccions de música, teatre i dansa. A més de donar informació sobre el món de la música, permet escoltar temes i visionar vídeos musicals i entrevistes. Diversos idiomes.

Chicos.net
http://www.chicos.net/
Posa't al dia sobre el que passa al teu voltant amb aquesta revista d'Internet on te conten coses d'esports, naturalesa i on hi han un munt de jocs.  Castellà.

Circo del Sol
http://www.cirquedusoleil.com/
Si t'agrada el circ, seguro que coneixes "El cirque du Soleil". En la seua web podràs conéixer els espectacles que ofereix actualment així com un vídeo amb una mostra de les seues actuacions.  Diversos idiomes.

Educación plástica y visual
http://iris.cnice.mecd.es/plastica/
En esta web del Ministeri d'Educació i Ciència trobaràs l'ajuda que necessites per a aprendre el temari d'esta assignatura: pots començar pel més senzill -les formes planes- per a acabar amb temes com els sistemes de representació. Ah, i quan t'ho hages llegit tot pots comprovar el que has aprés amb les autoevaluacions. Castellà.

Google Scholar
http://www.scholar.google.com/
Si necessites apunts per a estudiar o fer treballs, si vols saber sobre què va una determinada carrera no dubtes a entrar en esta web on trobaràs documents sobre nombroses matèries del saber. Anglés.

Impresionismo
http://www.impressionism.org/
Et sonen els noms de Monet, Cezanne, Renoir o Degas? No? Eren pintors impressionistes. Si no saps qué es això, consulta esta magnífica web dedicada a l'Impressionisme. Permet la descàrrega de diverses lliçons teòriques sobre este moviment, explicació de pintures i activitats didàctiques. Anglés.

IVAM
http://www.ivam.es/
Si t'agrada l'art modern, visita la web de l'IVAM (Institut Valencià d'Art Modern). En ella s'oferix informació sobre les activitats que realitza i dels fons bibliogràfics que posseïx. Castellà.

[1 de 10] de un total de 17
 1 2 >