Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Astronomia


un passeig per Internet > Secundària > Astronomia

[1 de 10] de un total de 19
 1 2 >
Astronomia para niños
http://www.alucine.com/ninos.htm
Si t'agrada contemplar l'univers i vols saber un poc més sobre les estreles, no ho dubtes, esta és la teua pàgina perquè ací trobaràs un muntó d'informació i fotografies molt boniques. Castellà.

Astronomía para niños y niñas
http://w3.cnice.mec.es/eos/MaterialesEducativos/mem2000/astronomia/chicos/index.html
Vols saber quan pots veure un satèl·lit? Quants anys té la lluna? Podràs ser un geni de l'astronomia i conéixer les seues estreles i constel·lacions. Divertix-te amb la ciència de l'astronomia. Castellà.

Ciencia Fácil: astronomía para niños
http://www.cienciafacil.com/astronomia.html
Et quedes encisat/da mirant les estreles? Esta pàgina t'acosta més a les estreles, la lluna, els cometes, els planetes, el sol... què més es pot demanar? Castellà.

Ciencianet
http://www.ciencianet.com/
Per què va eixir Arquimedes nu de sa casa? Per quina raó Newton va passar en vela la nit del 29 de gener de 1697? No t'agradaria saber la resposta a estes preguntes? Anima't a fer un tomb per esta web. Castellà.

Cientec
http://www.cientec.or.cr/
Coneix de la mà d'especialistes què amaguen els procediments matemàtics, els fenòmens atmosfèrics, la natura i la igualtat entre les persones... tot de manera divertida i senzilla. Castellà.

Discovery
http://enespanol.discovery.com/
Canal de televisió especialitzat en el món de la ciència, la naturalesa i la història. Disposa de vídeos, notícies i documents sobre diferents matèries, des de la creació del món fins als últims avanços en astronomia. Castellà.

Explora
http://www.explora.cl/exec/index.e3
Si t'agrada conèixer coses noves sobre els animals o la naturalesa has de visitar esta revista digital. Ací et comenten les últimes novetats i t'ensenyen a fer experiments. Castellà.

Google Scholar
http://www.scholar.google.com/
Si necessites apunts per a estudiar o fer treballs, si vols saber sobre què va una determinada carrera no dubtes a entrar en esta web on trobaràs documents sobre nombroses matèries del saber. Anglés.

Instituto Geográfico Nacional
http://www.mfom.es/ign/top_geografico.html
Visita el Museu de l'Institut Geogràfic Nacional o calcula latituds amb la calculadora geodèsica d'aquesta web. Castellà.

La conquista del espacio
http://www.conquistadelespacio.net/
Si t'agrada estar al dia de tot allò que passa més enllà del planeta Terra, no et pots perdre esta web: estació espacial internacional, missions, expedicions, Marte, missions no tripulades... Castellà.

[1 de 10] de un total de 19
 1 2 >