Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Ciències de la Naturalesa


un passeig per Internet > Secundària > Ciències de la Naturalesa

[1 de 10] de un total de 47
 1 2 3 4 5 >
Amazing
http://www.webdirectory.com/
Qualsevol cosa que busquis sobre medi ambient i ecologia, podràs trobar-la aquí i comprobaràs que la natura te molt que ensenyar-te encara.  Anglés.

Animal Search
http://www.animalsearch.galganov.net/
Esta web està especialitzada en animals, tant domèstics com salvatges, i conté enllaços a nombroses pàgines que tracten el mateix tema. A més, com està en anglés, podràs aprendre el nom dels teus animals preferits en este idioma. Anglés.

Animales
http://www.salonhogar.com/ciencias/animales/index.htm
Si t'agraden els animals i vols conéixer més d'algunes espècies, esta és la teua pàgina. Ací descobriràs dades i curiositats sobre els animals i trobaràs informació sobre molts exemplars desconeguts per a tu. Castellà.

Biblioflor
http://www.grn.es/fl/
Buscador de recursos forestals. Conté més de 17.000 referències bibliogràfiques de lliure accés. L'actualització d'esta web és permanent. Només per a forof@s de la literatura forestal. Castellà.

Botanical
http://www.botanical-online.com/index.html
Quin és el cactus més gran que existix? Pot l'all curar una berruga? Estes i altres qüestions troben resposta en esta web. Una bona pàgina educativa per a introduir als més jóvens en el món de la botànica. Inclou informació sobre plantes medicinals, fotografies i endevinalles. Castellà.

Chicos.net
http://www.chicos.net/
Posa't al dia sobre el que passa al teu voltant amb aquesta revista d'Internet on te conten coses d'esports, naturalesa i on hi han un munt de jocs.  Castellà.

Ciencia para niños
http://www.ars.usda.gov/is/espanol/kids/index.html
El professor Watts t'oferirà les explicacions que vulgues sobre ciència: agricultura, medi ambient, noves tecnologies, transports, matemàtiques i física. Castellà.

Cienciafacil
http://www.cienciafacil.com/
Alguna vegada et vas preguntar com sabien les persones l'hora abans de la invenció del rellotge? o per què els avions de paper volen? Entra en esta pàgina i trobaràs totes les respostes. Castellà.

Ciencianet
http://www.ciencianet.com/
Per què va eixir Arquimedes nu de sa casa? Per quina raó Newton va passar en vela la nit del 29 de gener de 1697? No t'agradaria saber la resposta a estes preguntes? Anima't a fer un tomb per esta web. Castellà.

Cientec
http://www.cientec.or.cr/
Coneix de la mà d'especialistes què amaguen els procediments matemàtics, els fenòmens atmosfèrics, la natura i la igualtat entre les persones... tot de manera divertida i senzilla. Castellà.

[1 de 10] de un total de 47
 1 2 3 4 5 >