Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Ciències Socials, Geografia i Història


un passeig per Internet > Secundària > Ciències Socials, Geografia i Història

[1 de 10] de un total de 64
 1 2 3 4 5 6 7 >
Ancient Worlds
http://www.ancientworlds.net/
Si vols saber alguna cosa més sobre cultures antigues com la romana, la grega, la xinesa, etc, ací tens una pàgina amb visites virtuals i animacions molt ben fetes. Anglés.

Andalucía para niños
http://www.terra.es/personal2/pfigares/home.htm
Sabies que a Andalusia estaven els principals regnes musulmans d'Espanya? No obstant això esta Comunitat té molta més història. En esta pàgina descobriràs els jaciments arqueològics que existeixen, els castells medievals i com és en l'actualitat.  Castellà.

ArchNet
http://archnet.asu.edu/
Si busques alguna cosa sobre arqueología o història antiga esta pàgina et serà molt útil. Fica el ratolí al mapa i poc a poc et trobarà allò que li demanes. No t'apeteix intentar-ho? Anglés.

ArteHistoria
http://www.artehistoria.com
Web dedicada a l'art i la cultura que et serà de gran ajuda quan tingues dubtes sobre estes matèries. A la secció "Genios de la pintura universal" podràs trobar els pintors i les obres més famoses. Castellà.

Atapuerca
http://cvc.cervantes.es/actcult/atapuerca/
Descobrix els misteris que té el jaciment d'Atapuerca i assabenta't de com vivien els primers hòmens que van habitar Burgos. A més pots veure fotos i dibuixos molt bonics que et traslladaran a la Prehistòria. Castellà.

Atapuerca.com
http://www.atapuerca.com/
No pergues l'oportunitat de visitar el jaciment prehistòric de Atapuerca. Castellà.

Aula cultural
http://www.csce.es/aulacultural/
Necessites informació sobre un autor literari? O sobre algun pintor?. Ací podràs trobar webs que t'ajudaran en classe i apunts que hi ha penjats en la xàrxa per a ajudar-te a fer els treballs de l'escola. Castellà.

Batas Shoe Museum
http://www.batashoemuseum.ca/
Les sabates són una peça de vestir molt important i a més segur que t'encanta comprar-te sabates noves. No obstant no sempre han sigut com les que tu portes, al principi eren trossos de pell lligats, després van ser de fusta... si vols saber més hauràs d'entrar en la web del Museu de la Sabata. Anglés.

Becomig Human
http://www.becominghuman.org/
T'has preguntat alguna vegada d'on vénen els humans? Ací podràs conéixer diverses interpretacions i troballes arqueològiques de tot el món perquè a més de fotos i molta informació esta web té videos molt amens que t'ajudaràn a entendre les explicacions de les pàgines. Anglés.

Biografías y Vidas
http://www.biografiasyvidas.com
Tot alló que sempre vullgueres saber sobre personatges de l' història. Senzill però excel·lent buscador especialitzat en biografies. Castellà.

[1 de 10] de un total de 64
 1 2 3 4 5 6 7 >