Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Energies Renovables i Medi Ambient


un passeig per Internet > Secundària > Energies Renovables i Medi Ambient

[1 de 10] de un total de 26
 1 2 3 >
Amazing
http://www.webdirectory.com/
Qualsevol cosa que busquis sobre medi ambient i ecologia, podràs trobar-la aquí i comprobaràs que la natura te molt que ensenyar-te encara.  Anglés.

AQI
http://www.epa.gov/airnow/aqikids/spanish/index.html
Estas respirant aire net? Te ho pregunta un camaleó juganer que vol ensenyar-te que és això del medi ambient. Juga amb ell i voràs com deprens i et divertixes. Alemany.

Chicos.net
http://www.chicos.net/
Posa't al dia sobre el que passa al teu voltant amb aquesta revista d'Internet on te conten coses d'esports, naturalesa i on hi han un munt de jocs.  Castellà.

Ciencia para niños
http://www.ars.usda.gov/is/espanol/kids/index.html
El professor Watts t'oferirà les explicacions que vulgues sobre ciència: agricultura, medi ambient, noves tecnologies, transports, matemàtiques i física. Castellà.

Cienciafacil
http://www.cienciafacil.com/
Alguna vegada et vas preguntar com sabien les persones l'hora abans de la invenció del rellotge? o per què els avions de paper volen? Entra en esta pàgina i trobaràs totes les respostes. Castellà.

Ciencianet
http://www.ciencianet.com/
Per què va eixir Arquimedes nu de sa casa? Per quina raó Newton va passar en vela la nit del 29 de gener de 1697? No t'agradaria saber la resposta a estes preguntes? Anima't a fer un tomb per esta web. Castellà.

Climas y paisajes
http://thales.cica.es/rd/Recursos/rd99/ed99-0151-01/ed99-0151-01.html
Sabies que els primers a estudiar el temps van ser els xinesos? El clima és diferent depenent del país en què estigues. En esta web trobaràs tot allò necessari per a entendre les diferències entre temps i clima i les seues característiques. Castellà.

Cuidemos el planeta
http://www.ciudad.com.ar/ar/portales/chicos/portada/0,1438,20040614,00.html
Els taurons tenen mala fama però, què saps realmente d'ells? I de l'ós tropical? saps com estalviar aigua? En esta web hi trobaràs resposta a estes i moltes altres preguntes. Castellà.

Curiosikid
http://www.curiosikid.com/
El Sol ens envia llum blanca. Llavors, per què veiem el cel blau durant el dia i roig o taronja en el matí i en la vesprada? Els hòmens prehistòrics vivien generalment en refugis davall roques, xicotets caus en els penya-segats, molt més reduïdes que les coves. Per què? Estes són només algunes de les preguntes per a les que trobaràs respostes ací. Castellà.

Ecologistas en Acción
http://www.ecologistasenaccion.org/
Aquesta web d'Ecologistes en Acció t'ajudarà a comprendre el funcionament d'una ONG i t'assabentaràs de quins són els problemes del planeta. Castellà.

[1 de 10] de un total de 26
 1 2 3 >