Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Filosofia


un passeig per Internet > Secundària > Filosofia

[1 de 10] de un total de 14
 1 2 >
Auguste Comte
http://www.multimania.com/clotilde/
Auguste Comte va ser un de les filòsofs més famosos del positivisme i el primer pensador que va definir la sociologia com una ciència. Aquí et donen les claus perquè conegues la vida d'aquest filòsof i el seu pensament. Francés.

Bertrand Russell
http://www.mcmaster.ca/russdocs/russell1.htm
Completíssima pàgina web sobre l'obra i la vida del filòsof Bertrand Russell que t' ajudarà a fer els teus treballs de filosofía. Anglés.

Centro Telemático de Filosofía
http://blues.uab.es/filosofia/esrecursos.html
Platón, Nietzsche, Kant... tots estan esperant-te en aquesta web per a explicar-te de forma senzilla la seva concepció del món. Vas a deixar passar esta oportunitat? Castellà.

Confucius
http://www.confucius.org
"Quan l'ordre perfecte preval, el món és com un lloc perfecte compartit per tots". Si vols seguir llegint la doctrina de Confucio i entendre el seu pensament, no pots perdre't aquesta pàgina. Castellà.

Descartes' Epistemology
http://plato.stanford.edu/entries/descartes-epistemology/
Coneixes el mètode cartesià? Esta web és una aproximació al pensament de Descartes i la seua teoria del coneixement. El seu “cogito, ergo sum” (pense, per tant existisc) suposa un punt d'inici per a l'autoconsciència del jo i per a una nova concepció filosòfica. Esta web ens permet acostar-nos al mètode cartesià. Anglés.

Ephilosopher
http://www.ephilosopher.com
Aprèn filosofia a través dels jocs, tires d'humor i articles que et proposa aquesta revista digital. Anglés.

EpistemeLinks.com
http://www.epistemelinks.com/
A través d'esta pàgina web s'accedix a un gran nombre d'enllaços sobre filosofia. Fòrums de discussió, documentació, seccions especialitzades, arxius documentals de grans filòsofs i jocs. Anglés.

Google Scholar
http://www.scholar.google.com/
Si necessites apunts per a estudiar o fer treballs, si vols saber sobre què va una determinada carrera no dubtes a entrar en esta web on trobaràs documents sobre nombroses matèries del saber. Anglés.

Instituto de Filosofía del CSIC
http://www.ifs.csic.es/ifs.htm
Juga i assabenta't de les novetats que hi ha en el món de la filosofia a través de la web de l'Institut de Filosofia del Consell Superior d'Investigacions Científiques. Castellà.

Kant on the Web
http://www.hkbu.edu.hk/~ppp/Kant.html
La "Crítica de la Raó Pura" és un dels textos més coneguts del filòsof francès Inmanuel Kant, no obstant això té més i aquesta web et dóna l'oportunitat de conèixer-los. Anglés.

[1 de 10] de un total de 14
 1 2 >