Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjà de l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Física i Química


un passeig per Internet > Secundària > Física i Química

[1 de 10] de un total de 29
 1 2 3 >
Academia de Ciencias Galilei
http://www.acienciasgalilei.com/
En este lloc aprendràs de forma divertida moltes coses sobre matemàtiques, física i química. Gràcies a les fotografies, els vídeos i els altres recursos multimèdia comprovaràs que les ciències són molt més interessants del que creus. Castellà.

Ciencia fácil
http://www.cienciafacil.com/
Esta pàgina et mostra experiments casolans de física i química i a més t'ensenya conceptes de matemàtiques i altres ciències de la forma més divertida. Castellà.

Ciencia para niños
http://www.ars.usda.gov/is/espanol/kids/index.html
El professor Watts t'oferirà les explicacions que vulgues sobre ciència: agricultura, medi ambient, noves tecnologies, transports, matemàtiques i física. Castellà.

Cienciafacil
http://www.cienciafacil.com/
Alguna vegada et vas preguntar com sabien les persones l'hora abans de la invenció del rellotge? o per què els avions de paper volen? Entra en esta pàgina i trobaràs totes les respostes. Castellà.

Cientec
http://www.cientec.or.cr/
Coneix de la mà d'especialistes què amaguen els procediments matemàtics, els fenòmens atmosfèrics, la natura i la igualtat entre les persones... tot de manera divertida i senzilla. Castellà.

Científicos Universales
http://www.terra.es/personal2/efr1966/index.htm
Sabies que Marie Curie va ser la primera dona a rebre el Nobel de física? Esta pàgina tens detalls sobre això i sobre nombrosos científics que has donat en classe com Newton, Kepler... Castellà.

Curiosikid
http://www.curiosikid.com/
El Sol ens envia llum blanca. Llavors, per què veiem el cel blau durant el dia i roig o taronja en el matí i en la vesprada? Els hòmens prehistòrics vivien generalment en refugis davall roques, xicotets caus en els penya-segats, molt més reduïdes que les coves. Per què? Estes són només algunes de les preguntes per a les que trobaràs respostes ací. Castellà.

Edenor chicos
http://www.edenorchicos.com.ar
Sabies que l'aigua pot crear electricitat? Crea el teu propi circuit elèctric amb les instruccions que et dóna esta web. Voràs què fàcil i divertit pot ser aprendre! Castellà.

Educa Madrid
http://www.educa.madrid.org/portal/
Tens problemes amb les mates? No aconseguixes recordar la taula periòdica? No tingues por, tenim la solució: deprén a través de jocs eixes coses que et porten de cap en l'escola. Castellà.

Elementos Químicos
http://www.juntadeandalucia.es/averroes/~jpccec/tablap/index.html
En esta pàgina trobaràs la taula periòdica amb àmplia informació sobre cada u dels seus elements. Castellà.

[1 de 10] de un total de 29
 1 2 3 >