Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Idiomes


un passeig per Internet > Secundària > Idiomes

[1 de 10] de un total de 25
 1 2 3 >
Aula de Latín
http://antalya.uab.es/pcano/aulatin/
Si tens dificultats per a seguir les classes de llatí, si tens problemes per a traduir alguns textos, aquí tens una pàgina que et tirarà una mà en aquesta assignatura. Castellà.

Cornell College
http://www.cornellcollege.edu/classical_studies/reviewgreek/
Aprendre grec pot estar al teu abast a través d'aquesta pàgina on després de comprovar el teu nivell t'apropa la gramàtica i ortografia necessària per a començar a traduir textos. Anglés.

Curso de inglés online
http://www.curso-ingles.com/
Aprén anglés des d'Internet amb este complet curs totalment gratuït organitzat en diversos nivells. Conté gramàtica, exercicis, glossaris, vocabulari i múltiples recursos per a ajudar-te en l'aprenentatge d'esta llengua. L'anglés ja no serà un problema per a tu. Castellà.

Curso Deusto de Euskera
http://www.elcorreodigital.com/euskera/
Vols parlar i escriure euskera? La Universitat de Deusto i el periòdic "El Correu et proporcionen un curs d'iniciació amb lliçons, vocabulari i resums. Castellà.

Departament de Grec
http://intercentres.cult.gva.es/intercentres/46004221/GREC/index.htm
Web del departament de grec de l'IES María Enríquez de Gandia (València-Espanya). Molt útils els seus apunts online que permeten estudiar els diversos temes: accentuació grega, declinacions, paradigmes nominals, morfologia verbal, tema de present, aorist, futur, perfecte i paradigmes verbales. Valencià/Català.

E-Aprender-Inglés
http://www.e-aprender-ingles.com/
Anima't a aprendre anglés sense eixir de casa amb esta web. En ella trobaràs exemples, vocabulari i tot allò que necessites per a aprendre anglés d'una manera fàcil i divertida. Castellà.

E. L. Easton
http://eleaston.com/
Vols aprendre anglès? Prepares un viatge a Estats Units o Gran Bretanya? Prepara't per a parlar i llegir en anglés a través dels exercicis i els enregistraments d'aquesta web. Anglés.

Ejercicios de latín
http://usuarios.tripod.es/CULTURA_CLASICA/Ejercicios.html
Pàgina amb exercicis de gramàtica llatina: infinitiu, participi, gerundi, ut i cum. Enllaç amb un diccionari llatí-espanyol i un altre espanyol-llatí. Amb esta pàgina no tens excusa per aprendre llatí. Castellà.

Franc parler
http://www.francparler.com/
Les frases fetes són la part més complicada d'un idioma. No et quedes amb les ganes de comprendre-les! Francés.

French Languaje Course
http://www.jump-gate.com/languages/french/
Esta pàgina te oferix la possibilitat de deprendre francés on line: Pronunciació, gènere, nombre, verbs, vocabulari, expressions, etc. ¡Aprofita l'ocasió! Diversos idiomes.

[1 de 10] de un total de 25
 1 2 3 >