Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Llengua i Literatura


un passeig per Internet > Secundària > Llengua i Literatura

[1 de 10] de un total de 45
 1 2 3 4 5 >
Artnovela
http://www.artnovela.com.ar
Portal especialitzat en literatura que inclou una biblioteca d'autors reconeguts. Des d'esta web accediràs a entrevistes, articles, tallers, contes i monografies sobre diferents temes. Castellà.

Biblioteca de Literatura Infantil y Juvenil
http://cervantesvirtual.com/portal/Platero
Si t'agrada llegir no pots perdre't les possibilitats que t'oferix esta biblioteca. En ella trobaràs textos, tallers, fonoteca i altres activitats pensades especialment per a tu. Castellà.

Bookwire
http://www.bookwire.com/
En este portal tens molts enllaços sobre revistes literàries online. Si t'agrada escriure les teues pròpies històries et seran útils els consells pràctics sobre escriptura i les dades sobre diverses associacions d'autors. Anglés.

Chicos y Escritores
http://www.chicosyescritores.org
T'atrevixes a escriure el teu propi relat i publicar-ho després en la Xàrcia? Si entres ací podràs penjar-ho i llegir els que ja han posat altres participants. També pots divertir-te amb els concursos i els jocs didàctics. Castellà.

Chicos.net
http://www.chicos.net/
Posa't al dia sobre el que passa al teu voltant amb aquesta revista d'Internet on te conten coses d'esports, naturalesa i on hi han un munt de jocs.  Castellà.

Cornabou
http://www.andreusotorra.com/cornabou/
Si t'agrada llegir i vols deprendre més sobre literatura, esta revista electrònica és per a tu. En ella trobaràs articles, ressenyes, bibliografies, pàgines d'escriptors i convocatòries de premis literaris. Valencià/Català.

Cuatro gatos
http://www.cuatrogatos.org
En esta revista trobaràs històries per a llegir, un fòrum per a contar què t'han semblat i notícies per a assabentar-te de les coses que t'interessen. Castellà.

Diccionarios de variantes del español
http://www3.unileon.es/dp/dfh/jmr/dicci/0000.htm
Segur que en la teua ciutat d'origen o en el poble on estiueges s'utilitzen paraules o refranys que els teus companys no han sentit mai. Ací tens una recol·lecció de dits i variants del castellà parlat en les distintes àrees d'Espanya i d'Amèrica. Castellà.

Don Quijote de la Mancha
http://www.wfu.edu/users/foleae1/
Coneixes la història del Don Quijote de la Mancha? Et sona el nom de Sancho Pancha? Entra en esta web i t'assabentaràs que consistix en món dels cavallers errants, a més trobaràs jocs molt divertits i relats increïbles. Castellà.

El cuentacuentos
http://www.terra.es/personal/kokopaco
Hi hagué una vegada... un muntó de contes, faules i endevinalles perquè mai t'avorrisques. Entra en esta web i llig fantàstiques històries i aventures. Veuràs que divertit! Castellà.

[1 de 10] de un total de 45
 1 2 3 4 5 >