Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjà de l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Matemàtiques


un passeig per Internet > Secundària > Matemàtiques

[1 de 10] de un total de 30
 1 2 3 >
Academia de Ciencias Galilei
http://www.acienciasgalilei.com/
En este lloc aprendràs de forma divertida moltes coses sobre matemàtiques, física i química. Gràcies a les fotografies, els vídeos i els altres recursos multimèdia comprovaràs que les ciències són molt més interessants del que creus. Castellà.

Algebra.help
http://www.algebrahelp.com/
En esta pàgina trobaràs la salvació per als teus problemes d'àlgebra. Conté lliçons, exemples, exercicis i altres recursos que t'ajudaran a entendre-la molt millor. Anglés.

Aula de Mate
http://www.aulademate.com/
Pàgina amb exercicis de matemàtiques per a descarregar. Posseïx a més proves de Selectivitat d'anys anteriors. Castellà.

BasketMath Interactivo
http://www.scienceacademy.com/maestro/index.html
En esta pàgina podràs practicar les matemàtiques amb tot tipus d'activitats, des de sumes, restes i problemes fins a exercicis amb decimals. Castellà.

Ciencia fácil
http://www.cienciafacil.com/
Esta pàgina et mostra experiments casolans de física i química i a més t'ensenya conceptes de matemàtiques i altres ciències de la forma més divertida. Castellà.

Cientec
http://www.cientec.or.cr/
Coneix de la mà d'especialistes què amaguen els procediments matemàtics, els fenòmens atmosfèrics, la natura i la igualtat entre les persones... tot de manera divertida i senzilla. Castellà.

Columbia School
http://www.columbiaschool.com/parani.htm
Què és el que busques? Diversió, ajuda amb els teus deures...? Ací et donen adreces perquè trobis aquestes coses i moltes més. Castellà.

Conversiones
http://www.amadeus.net/home/new/converters/es/area_es.htm
Transforma qualsevol unitat de mesura amb la senzilla calculadora que t'ofereix aquesta web Castellà.

Conversiones útiles
http://www.geocities.com/CollegePark/Library/6086/conversion.html
Saps amidar en polzades? I en peus? Transforma la unitats de mesura amb aquest convertidor tan divertit. Castellà.

Educa Madrid
http://www.educa.madrid.org/portal/
Tens problemes amb les mates? No aconseguixes recordar la taula periòdica? No tingues por, tenim la solució: deprén a través de jocs eixes coses que et porten de cap en l'escola. Castellà.

[1 de 10] de un total de 30
 1 2 3 >