Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Oci i Temps Lliure
Cine, Esports, Jocs, Música, Televisió


un passeig per Internet > Secundària > Oci i Temps Lliure

[1 de 10] de un total de 14
 1 2 >
Barbie
http://es.barbie.com/
Web oficial de Barbie. Pots jugar i aprendre moltes coses amb ella. Castellà.

Chaval
http://chaval.red.es/
En este portal tens reunides les webs espanyoles més fanfarrones que hi ha en la xàrcia, com la dels Lunnis, el Club Disney, el Museu Thyssen, el Club Megatrix i muchísmimas més que encara no coneixes. Castellà.

Chicos.net
http://www.chicos.net/
Posa't al dia sobre el que passa al teu voltant amb aquesta revista d'Internet on te conten coses d'esports, naturalesa i on hi han un munt de jocs.  Castellà.

Ciudad de las Artes y las Ciencias
http://www.cac.es
Web oficial de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València on es dóna informació de les exposicions, notícies de l'entitat, programació i s'organitzen concursos. Castellà.

Cocina del Mundo
http://www.cocinadelmundo.com/
Si ets aficionat a la cuina ací podràs degustar menjars de tot el món. En esta pàgina trobaràs receptes dels cinc continents. Anima't a tastar-les! Castellà.

Columbia School
http://www.columbiaschool.com/parani.htm
Què és el que busques? Diversió, ajuda amb els teus deures...? Ací et donen adreces perquè trobis aquestes coses i moltes més. Castellà.

Enredate
http://www.enredate.org/
Si t'abellix conéixer que passa en el món, si vols saps que vida porten els xiquets en altres parts del planeta i si vols llegir un periòdic escrit per a xiquets com tu, no ho dubtes, has d'entrar en esta web. Castellà.

Fallas.com
http://www.fallas.com/
Ets faller? Coneixes la festa de les Falles de València? Ací et contem en què consisteixen i t'ensenyem fotos i vídeos per a que sàpigues com són. Castellà.

Hollywood.com
http://www.hollywood.com/
Pàgina web amb informació sobre les últimes estrenes i rodatges de la indústria hollywoodiense i de les estrenes de Broadway. Anglés.

Jóvenes Comunicadores
http://www.jocomunicadores.com.ar
Este és un periòdic digital on podràs conéixer quina és la realitat social en tots els països del món. A més podràs traure a la llum el periodista que portes dins i realitzar articles perquè es publiquen en esta web i tots els jóvens del món puguen llegir-la. Castellà.

[1 de 10] de un total de 14
 1 2 >