Utilitzem cookies prňpies i de tercers per a millorar la qualitat dels nostres servicis per mitjŕ de l'anŕlisi dels seus hŕbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindre més informació en la nostra Política de cookies.

tancar
Ciberoteca Bancaja Ciberoteca Bancaja Valencià Ciberoteca Bancaja
Valencià


un passeig per Internet
Bibliotecari El món

Buffffff, hi ha tantes coses en Internet que de vegades acabem marejats. Cal buscar entre moltes webs i després, seleccionar entre les més adequades a la nostra edat, interessos i aficions. Vols trobar ràpidament el que necessites? Jo t'ajude. Ací tens alguns dels millors enllaços que he trobat per a tu en la Xàrcia.


Coneixes cap web interessant? Segur que sí. Envia'ns la teua proposta d'enllaç.

Ciències Socials


un passeig per Internet > Primària > Ciències Socials

[1 de 10] de un total de 16
 1 2 >
Ancient Worlds
http://www.ancientworlds.net/
Si vols saber alguna cosa més sobre cultures antigues com la romana, la grega, la xinesa, etc, ací tens una pàgina amb visites virtuals i animacions molt ben fetes. Anglés.

Buscabiografías
http://www.buscabiografias.com
No dubtes a entrar en esta pàgina si vols conéixer la vida de personatges tant d'altres segles com del present, ací trobaràs informació detallada, fotografies i inclús en alguns casos vinyetes d'humor. Anglés.

Cibercomunicadores
http://www.cibercomunicadores.com.ar/
Buscador online per a xiquets i jóvens amb resultats filtrats i sense cap perill per als menors. Castellà.

D'Arqueo
http://www.darqueo.com/valenciano/index.html
Un grup d'historiadors i arqueòlegs han dissenyat itineraris perquè conegues com vivien els nostres avantpassats. Valencià/Català.

Dual Time clock
http://www.paradero.com/viajeros/dualclock/dualclock.html
Vols saber quina hora és en... Hong-Kong? O preferixes saber la d'un altre lloc? En esta web pots esbrinar l'hora de qualsevol part del món. Anglés.

Egipto para niños
http://www.egiptologia.com/ninyos/default.htm
En l'Antic Egipte també hi havia xiquets com tu. Alguns treballaven en el camp i altres anaven a l'escola però cap d'ells tenía Internet. Encara no s'havia inventat! Tu que tens eixa sort, aprofita per a conéixer més coses sobre l'Egipte dels Faraons en esta web. Castellà.

Expresiones Jóvenes
http://www.expresionesjovenes.com.ar
Periòdic diari produït per i per a xiquets, xiquetes i adolescents. Castellà.

Historia para niños
http://www.dearqueologia.com/ninos_indice.htm
En esta web pots vore com eren les cases dels antics i aprendre a contar com els romans. Per cert, saps que no tenien el zero? Els professors no podrien posar-li eixa nota a cap xiquet! Quant val un xiclet en números romans? Ho saps? Atrevix-te amb el passat amb esta web. Castellà.

México para niños
http://www.elbalero.gob.mx/index_esp.html
En esta pàgina aprendràs moltes coses sobre Mèxic. També té jocs, cançons i receptes de cuina perquè proves a fer alguns dolços típics d'eixe país. Castellà.

Micro Madrid
http://www.micromadrid.es
Coneixes bé quins són els teus drets? Sí, per descomptat que els xiquets també tenen els seus drets (igual que les seues obligacions, eh?). Vols conéixer-los? Martina i els seus amics estaran encantats d'explicar-te'ls. Castellà.

[1 de 10] de un total de 16
 1 2 >